dinsdag 27 september 2016 Borstvoedingsspreekuur #AanDeBorst met lactatiekundigen van MMC

Wij helpen je graag met al je vragen

Er is bijna geen onderwerp zo gevoelig als borstvoeding. De één is een fervent voorstander, de ander kiest bewust voor de fles en een grote groep zou best borstvoeding willen geven, maar ondervindt problemen met het geven van borstvoeding, zeker in de eerste paar weken. Hoe leg ik mijn kindje aan? Heb ik voldoende melk? Hoe werkt afkolven? Kan borstvoeding gecombineerd worden met flesvoeding? En hoe werkt het allemaal als ik weer start met werken? Dit zijn slechts een paar vragen die lactatiekundigen dagelijks krijgen. Daarom organiseert Philips in samenwerking met de lactatiekundigen van MMC op maandag 3 oktober van 19.30 – 20.30 uur #AanDeBorst Een Facebook Live borstvoedingsspreekuur. Hier kun je al je vragen stellen aan Trees Loos en Moniek Rooijakkers, lactatiekundigen van het Maxima Medisch Centrum en Anouk Bolhaar, Medisch Specialist Avent. Zij zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Borstvoedingsspreekuur 2

     

Borstvoeding geven is een intiem moment, tussen jou en je baby. Een moment waarbij je jouw kindje van zijn eerste levensbehoefte voorziet én een waardevol moment waar je van wilt genieten. Niets is meer bijzonder dan de band tussen moeder en kind! Borstvoeding is natuurlijk, maar zeker niet altijd gemakkelijk. Meer dan 50% van de vrouwen ondervindt problemen met het geven van borstvoeding in de eerste paar weken. Vragen zijn er dus ook.

 
Heb je vragen over borstvoeding zoals het aanleggen, hobbels die je kunt tegenkomen, kolven etc.? Meld je dan nu aan en stuur je vraag van tevoren in. Via: https://www.facebook.com/events/855918854545374/ meld je je aan en zet je jezelf op aanwezig. Dan kun je in de eventpagina de uitzending live volgen en direct vragen stellen via een comment. Deze zal dan zichtbaar zijn onder de video. Je kunt op de wall ook van te voren vragen stellen door een reactie achter te laten. We hopen op deze manier veel moeders en bijna-moeders te voorzien van de juiste informatie en antwoorden op de vele vragen die er zijn!

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Polikliniek
(040) 888 83 80

Openingstijden 
Maandag tot en met vrijdag
08.30 uur tot 17.00 uur

Routebeschrijving