Keurmerken

Borstvoedingscertificaat

Met trots heeft Máxima Medisch Centrum opnieuw het WHO/UNICEF borstvoedingscertificaat in ontvangst mogen nemen. Dit houdt in dat er kwalitatief goede zorg ten aanzien van de borstvoeding gegeven wordt en u dus kunt rekenen op de juiste begeleiding bij het aanleggen en het kolven.

borstvoedingscertificaat

Gouden Smiley

MMC ontvangt al jaren de Smiley, het keurmerk dat de Stichting Kind en Ziekenhuis uitreikt. En begin 2013 werd MMC beloond met het hoogst haalbare kwaliteitskeurmerk voor kindvriendelijke zorg de Gouden Smiley. De stichting roemt het Vrouw Moeder Kind-centrum van MMC om de zeer kindvriendelijke en gezinsgerichte zorg die geboden wordt en de tijd en aandacht die medewerkers hebben voor zieke kinderen en hun familie. In heel Nederland is slechts een beperkt aantal ziekenhuizen door Stichting Kind en Ziekenhuis op soortgelijke wijze gehonoreerd. Meer informatie: www.kindenziekenhuis.nl

gouden smiley

Freya Pluim voor vruchtbaarheidszorg

MMC heeft voor 2014 de Freya ‘pluim’ voor haar fertiliteitsafdeling ontvangen van Freya. Freya is de patiëntenvereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen. Zij reikt deze pluimen uit aan ziekenhuizen/klinieken die voldoen aan alle kwaliteitscriteria voor vruchtbaarheidszorg.

freya pluim voor vruchtbaarheidszorg mmc

Zie ook de andere keurmerken van MMC.

Kwaliteit geboortezorg in beeld

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Polikliniek
(040) 888 83 80

Openingstijden 
Maandag tot en met vrijdag
08.30 uur tot 17.00 uur

Routebeschrijving